Пострадалият полицейски служител е с пневмоторакс- проникване в гръдната кухина и

...
Пострадалият полицейски служител е с пневмоторакс- проникване в гръдната кухина и
Коментари Харесай

20-годишният криминоген, който нарга полицай в Казанлък, бил издирван за серия от престъпления

Пострадалият полицейски чиновник е с пневмоторакс- навлизане в гръдната празнина и се намира в реанимация

Мъжът, който наръга служител на реда в Казанлък, е бил разгласен за общодържавно търсене. Той е престъпно проявен с четири регистрации за обири и сега е арестуван в Районното ръководство в Казанлък. Това сподели пред старши комисар Лазар Христов, шеф на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Стара Загора.

Той уточни още, че лицето е подвластно и евентуално е било под влияние на психотропни субстанции. Извършителят е на 20 години, написа knews.bg.

Около 15:20 часа е получен сигнал в Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи и в Районно ръководство (РУ) Казанлък за потърпевш полицейски чиновник. На място е открито, че двама проверяващи служители на реда от РУ-Казанлък са отишли в ромския квартал „ Казмера “ „ да приканват лице ”, изясни комисар Христов.

Това е нещо, което не е свойствено за тях, защото в тази връзка, те би трябвало да употребяват услугите и помощта на сътрудниците си, които са от патрул или от престъпна полиция, посочи той. Това се е наложило заради неналичието на чиновници, заради блокадите по пътищата. 

„ На място в ромската махала лицето, което са търсили, не е било открито на адреса. След което по време на диалог с поданици от квартала, служителите на реда са били заобиколени. Разговорът не е бил вид спречкване “, разяснява комисарят.

В този миг се появява друго престъпно проявено лице, което е счело, че търсят него. Изважда два ножа и потегля да гони сътрудниците. Единият от служителите на реда е наръган в гърба, в резултат на което му е оказана незабавна помощ. Пострадалият е настанен в УМБАЛ „ Проф. доктор Стоян Киркович “ с пневмоторакс- навлизане в гръдната празнина и се намира в реанимация.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР